Energi- og miljøvenlige toiletter fra Ifö

Badeværelset er et af hjemmets mest anvendte rum. Det kræver blandt andet et toilet af høj kvalitet, som er driftssikkert og funktionelt i mange år. Toilettet bør samtidig være vandbesparende med 4/2 liter dobbelt skyl. Samlinger samler smuds, derfor er alle Ifö Sign Art og Ifö Sign toiletter forsynet med en heldækkende cisternekappe af porcelæn, så man undgår samlingen mellem cisterne og cisternelåg.
 
Samtlige Ifö Sign Art og Ifö Sign toiletter er som standard forsynet med funktionen ”Fresh WC”. Det giver mulighed for at anvende Fresh tabletter til at holde badeværelset frisk og velduftende. Samtidig er alle Ifö Sign og Sign Art toiletter fremstillet med den specielle rengøringsvenlige glasur - Ifö Clean. En speciel glasur som gør det ekstra nemt at fjerne kalk og snavs.
 
På de følgende sider kan du se sortimentet af Ifö Sign toiletter samt andre Ifö toiletmodeller som kan dække et hvert behov.
 
Gulvmonterede
toiletter
Væghængte
toiletter
Kort om Ifö
Ifö har altid været båret frem af ønsket om at fremstille holdbare, funktionelle badeværelser, som opfylder vores brugeres krav og ønsker gennem alle livets stadier. Derfor har innovation altid være en af de grundsten, vi har bygget vores produktudvikling på.
 
Vi ønsker hele tiden at forbedre vores produkter – og her spiller samarbejdet med danske fagfolk en vigtig rolle. Gode råd og input, som ofte hjælper os med at gøre vores produkter endnu bedre.
Send forespørgsel vedr. produkt: Ifö

​Skriv til os i formularen.

Du kan også ringe eller skrive

​Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om, vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via  kontaktformularen. 

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

Danskov VVS ApS​

CVR: 21018198

Adresse

Lundskovvej 5
6650 Brørup

Kontakt